Den unikke kombination af traditionel og moderne thai og europæisk massage er meget effektiv til forebyggelse og behandling af arbejds- og sportsskader og. Massage i Helsinge - massage af massør som bl.a. tilbyder hotstone, sportsmassage, helkropmassage m.m. Se priser på massage her. ​13 års erfaring med massage. Massage giver øget velvære. Udover Kranio Sakral terapi giver jeg også massage. Jeg kan tilbyde dig følgende.

Vordingborgpigerne massage helsinge - havde fortalt

Udstyr er 22 cm. Du kan indsnævre din søgning til højre for kortet. Den unikke kombination af traditionel og moderne thai og europæisk massage er meget effektiv til forebyggelse og behandling af arbejds- og sportsskader og. ​13 års erfaring med massage. Massage giver øget velvære. Udover Kranio Sakral terapi giver jeg også massage. Jeg kan tilbyde dig følgende. Har besøgt Orchid-thaimassage flere gange og haft den samme pige og fortrød at jeg ikke tog turen forbi Vordingborgpigerne hvor jeg har.

Vordingborgpigerne massage helsinge - synes

Ønsker du at få stillet dine dyriske behov nu Jeg har besluttet mig for at lave en video serie som jeg sender ud h Ring til Kundeservice på tlf.:

on Vordingborgpigerne massage helsinge

What do you think?

Note: Your email address will not be published